imi lipsesti.

joi, 2 decembrie 2010

E frumos sa stii ca cineva te iubeste,e frumos sa ai mama!
Iubeste-ti mama,e greu cand o pierzi,e urat sa-i admiri mormantul,e greu sa-i plangi la capatai.
O iubesc,am iubito,si o voi iubi mereu.Cand lacrimile imi ineaca ochii si curg ca dintr-un robinet,imi reamintesc de clipele frumoase petrecute langa mama.Cand sunt singura si in mine bate vantul,chipul mamei mi se iveste.Mi-a fost mereu alaturi,mi-a dat viata.
Imi e dor de mama .. imi e dor de inima ei ce se zbatea intre coaste.Imi e dor de degetele ei subtiri ce se plimbau printre firele mele de par.Imi e dor de zambetul ei dulce si nevinovat.Vreau sa-i vad iar trupul,sa-i ascult cicalelile,s-o imbratisez pana la asfexie si sa-i spun ca o iubesc.
Mama mea e frumoasa .. mama mea e unica .. mama mea are luminete-n ochi .. mama mea are nasul mic si pudrat .. mama mea are buzele fiebinti .. mama mea are corpul ca o varga.
Imi placea sa stau in bratele ei,sa-i simt caldura sufletului si sa-i ascult inima,inima mamei canta.
Nu pot sa traiesc cu amintiri,nu pot sa mananc iluzii.
In ziua in care ochii mamei s-au inchis am inteles ca totul e sfarsit,ca nimic nu mai poate fi cum a fost.In ziua in care inima din plastic nu se mai zbatea,mi-am dat seama ca viata mea va lua o noua intorsatura.In ziua in care trupul ei subtire a fost acoperit cu tarana,viata mea nu mai avea rost.Din acea zi am ramas singura,Craciunul nu mai era Craciun,parul meu nu mai era impletit in cosite,nu ma simteam copil,eram diferita de ceilalti,rochitele s-au colorat in negru,iar eu nu mai eram eu.
Stiu ca ma priveste de sus,stiu ca citeste zilnic scrisoarea din sicriu,stiu ca e constienta de faptul ca o iubesc. Mama,imi lipsesti.

20 comentarii:

  1. Annie. spunea...:

    Diana... eu nu am cuvinte. atit de frumos de dureros :|

  1. Anonim spunea...:

    pling :|

    fei.. te iubesc ciuvak (

  1. Diana spunea...:

    stiu Annie(
    si eu te iubesc ciuvak ..

  1. Anonim spunea...:

    prin poezia asta se subintelege suferinta din sufletul tau....
    diana...sincer te admir pt puterea ta...esti cred de o mie de ori mai puternica dekit mine.....acum imi dau seama kind de slaba de fire sunt....
    nu uita ..k kiar dak mama ta nu mai e trupeste linga tine.....sufleteste este mereu ...absolut mereu ...secunda de secunda....
    asa cum tu esti cu gindul mereu la ea....ea iti vegheaza pasii.....

    asta e viata.....trebuie sa o traiesti asa cum e...
    iar noi suntem linga tine.....si te iubim :X
    iti admir maturitatea ta de a gindi.,..si ink o data puterea ta.....(orikit de mitikuta ai fi tu....puterea ta e mult mai mare)

    (tamara)

  1. Diana spunea...:

    multumesc tamara de incurajare.

  1. Anonim spunea...:

    cu siguranta ca mamika ta te vegheaza de sus si stie cit de mult o iubesti....pentru ca nici makar moartea nu e in stare sa rupa o dragoste atit de mare...:x:x:x nu mi pot potoli lacrimile...
    nu am cuvinte....in orice caz sa stii ca noi te iubim foarte mult.Stiu ca toata dragostea noastra adunata la un loc n-o poate inlocui pe a mamei...dar poti fi sigura ca oricind exista cineva cui i pasa de tine si care te iubeste cu adevarat....:x:x:x K.L.

  1. Diana spunea...:

    si eu va iubesc .. si pe tine, "printzesa"
    multumesc:*(hug)

  1. Anonim spunea...:

    ciuvaak <3<3<3<3 eu tot pe tine :x

  1. Anonim spunea...:

    cu greu..am terminat de citit..

  1. Anonim spunea...:

    pling...mi-am dat seama ca exista oameni care chiar daca sufera..incearca sa infrunte durerea...a big big hug.. sa stii ca viata o sa te ajute mereu..esti o fiintza speciala..:> Nina

  1. Diana spunea...:

    merci Nina .. imi e dor de tine:-s

  1. Olesea` spunea...:
    Acest comentariu a fost eliminat de autor.
  1. Olesea` spunea...:

    recitesc si aceleasi sentimente ((
    diani, sa fii mereu tare shi puternika, pt k in ciuda oricarui fapt, ea e mereu, mereu cu tine, shi tu asta shtii. Suntem alaturi de u :*:*

  1. Diana spunea...:

    stiu olesea,stiu
    merci)

  1. Anonim spunea...:

    si mie imi e dor...de ochisorii tai sinceri.. ))

  1. Anonim spunea...:

    greu.((dar puterea ta si dragostea inving ,si poate chiar daca viata nu mai e asha cum a fost cindva orikum e frumoasa..si tu shtii s`o traieshti..shi te iubesk ff tare rapunzel mititel de eshti<3<3..shi mama sh noi totzi sintem linga tne..:x;X:X:X(D.G.)

  1. Diana spunea...:

    invatz s-o traiesc)merci dana:*>:D<

  1. Anonim spunea...:

    duRerOs pin`La maDuva oaseLor..acest mesaj ti`a expus in intregime suferinta ce`ti tortureaza, zi de zi,micutsa inima, ce se zbate atit de puternic generind atita zgomot intens..esti o persoana care incearca sa supravietuiasca, nacatind la pasii umbrei ce te urmaresc cotidian,provocind aparitia amintirilor chinuitoare..am plins si eu..pntr`k asa o dedicatie n`are cum s nu te atinga profund...Lupta`iti va da noi si noi forte, depaseste`o..ai un spirit viguros...ma mindresc cu asa colege))
    si eu te <3, sincer..H.

  1. Diana spunea...:

    merci H.profund. cum ai spus tu "pasii umbrei ce ma urmaresc cotidian" .. au rolul doar de a-mi reintroduce-n sange tragicul sentiment al existentei.

  1. Yulyk spunea...:

    Extraordinar de dureros shi sincer :S

Trimiteți un comentariu